Swap Sint ruilbeurs

Donderdagavond 7 november, Adventkerk 

Net als vorig jaar wordt er weer een Swap Sint ruilbeurs georganiseerd in de Adventkerk. Dit jaar vindt de ruilbeurs plaats op donderdagavond 7 november vanaf 19.00 uur. Inspecteer je kasten en zolder op speelgoed, spelletjes en kinderboeken die nog een tweede leven verdienen. Deze kun je omruilen voor ander speelgoed. Voor elk stuk ingebracht speelgoed kun je een ander stuk speelgoed uitzoeken. Het is niet alleen duurzaam, maar ook slim, goed voor de portemonnee en heel gezellig!  

Hoe werkt het?

      • Speelgoed inbrengen kan van 19.00 tot 20.00 uur
      • Speelgoed uitzoeken kan van 20.15 tot 21.30 uur. 
      • Voor elk ingebracht stuk speelgoed krijg je waardebonnen (afhankelijk van de waarde van het speelgoed), die je later kunt besteden om ander speelgoed uit te zoeken. Het is dus de bedoeling dat je eerst speelgoed inbrengt zodat je daarna speelgoed kunt uitkiezen. 
      • Het ingebrachte speelgoed moet ‘cadeau-waardig’ zijn: schoon, netjes en heel (i.v.m. hygiëne geen knuffels en bijtringen). Ingebracht speelgoed wat minder waard is dan de waardebonnen kan worden geweigerd, om te zorgen dat er mooi speelgoed wordt aangeboden en er na afloop niet teveel restanten overblijven. 
      • Speelgoed wat overblijft mag mee terug worden genomen, of wordt weggebracht naar bijv. een kringloopwinkel of een andere goede bestemming.  

      Adres: Ringweg Kruiskamp 74, Amersfoort. De pepernoten en chocomel staan klaar. Kom je ook?